Justyna Steczkowska pokazuje swoje zgrabne ciało! Zdjęcia piosenkarki zachwycają nie tylko fanów! 9.07.2024

Redakcja
Zjawiskowa Justyna Steczkowska pokazuje swoje zgrabne ciało w bikini! Fani piosenkarki są zachwyceni! Zobaczcie odważne zdjęcia!

Zjawiskowa Justyna Steczkowska pokazuje swoje zgrabne ciało!

ZOBACZ ZDJĘCIA ZJAWISKOWEJ JUSTYNY STECZKOWSKIEJ - KLIKNIJ TUTAJ

Justyna Steczkowska wciąż zachwyca fanów, nie tylko swoim głosem, ale i wyglądem! Artystka wciąż ma figurę 20-latki! Prywatnie Justyna Steczkowska jest żoną architekta Macieja Myszkowskiego. Jest również mamą Leona, Stanisława i Heleny.

Justyna Steczkowska - dyskografia:

  • Dziewczyna Szamana (1996)
  • Naga (1997)
  • Na koniec świata (1999)
  • Dzień i Noc (2000)
  • Mów do mnie jeszcze (2001)
  • Alkimja (2002)
  • Femme Fatale (2004)
  • Daj mi chwilę (2007)
  • Puchowe kołysanki (2008)
  • To mój czas (2009)
  • Mezalianse (2011)
  • XV (2012)
  • Puchowe kołysanki 2 (2013)
  • Anima (2014)
  • I na co mi to było? (2015)
  • Maria Magdalena. All is One (2019)
  • Szamanka (2022)

Justyna Steczkowska pokazuje swoje zgrabne ciało! Zdjęcia pi...

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jerzy Stuhr nie żyje. Aktor zmarł w wieku 77 lat

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Justyna Steczkowska pokazuje swoje zgrabne ciało! Zdjęcia piosenkarki zachwycają nie tylko fanów! 9.07.2024 - Express Ilustrowany

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

I
Ilene Azure
[ JOIN US ] I am making a good salary from home $16580-$47065/ Dollors week , which is amazing under a year ago I was jobless in a horrible economy. ( l72s) I thank God every day I was blessed with these instructions and now it’s my duty to pay it forward and share it with Everyone,

Here is I started.…………> W­w­w.S­m­a­r­t­C­a­r­e­e­r­1.c­o­m
Wróć na i.pl Portal i.pl