1/2
Domowy pasztet najczęściej przygotowywany jest z mięsa...
fot. Getty Images/ Zoryanchik

Domowy pasztet

Domowy pasztet najczęściej przygotowywany jest z mięsa królika, podrobów i słoniny.

2/2
Do pasztetu warto dodać suszone grzyby i zmieloną gałkę...
fot. 123rf.com/fotek

Pasztet z królika i wieprzowiny

Do pasztetu warto dodać suszone grzyby i zmieloną gałkę muszkatołową, która podkreśli smak i nada daniu świątecznego aromatu.

Zobacz również

Plotki transferowe dotyczące Legii. Szykują się powroty

Plotki transferowe dotyczące Legii. Szykują się powroty

7 mało znanych miejsc w Tatrach na wycieczki bez tłumów. To oazy spokoju

7 mało znanych miejsc w Tatrach na wycieczki bez tłumów. To oazy spokoju

Polecamy

7 mało znanych miejsc w Tatrach na wycieczki bez tłumów. To oazy spokoju

7 mało znanych miejsc w Tatrach na wycieczki bez tłumów. To oazy spokoju

Tyle osób było inwigilowanych za pomocą Pagasusa. „Skandal na miarę światową”

TYLKO U NAS
Tyle osób było inwigilowanych za pomocą Pagasusa. „Skandal na miarę światową”

Urody może jej pozazdrościć niejedna 50-latka. Znana aktorka świętuje 82. urodziny

Urody może jej pozazdrościć niejedna 50-latka. Znana aktorka świętuje 82. urodziny