1/8
Domowa pasta z soczewicy to szybka i zdrowa przekąska z...
fot. Anna Daniluk

Pasta z soczewicy

Domowa pasta z soczewicy to szybka i zdrowa przekąska z dodatkiem czosnku i pasty sezamowej. Kliknij obrazek i zobacz etapy przygotowania pasty z soczewicy.

2/8
Najlepiej korzystać z czerwonej soczewicy, która gotuje się...
fot. Anna Daniluk

Soczewica na pastę

Najlepiej korzystać z czerwonej soczewicy, która gotuje się szybko i po zblendowaniu ma atrakcyjny kolor, który spodoba się nawet najmłodszym dzieciom.

3/8
Do pasty z czerwonej soczewicy warto dodawać suszone...
fot. Anna Daniluk

Suszone pomidory

Do pasty z czerwonej soczewicy warto dodawać suszone pomidory, które nadadzą wyrazistego smaku.

4/8
Czerwona soczewica po ugotowaniu powinna być miękka. Może...
fot. Anna Daniluk

Ugotowana soczewica czerwona

Czerwona soczewica po ugotowaniu powinna być miękka. Może się lekko rozpadać. Należy ją odcedzić i przełożyć do miski do przestudzenia.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Najprostsza pasta jajeczna z awokado. Takie śniadanie dodaje wigoru

Najprostsza pasta jajeczna z awokado. Takie śniadanie dodaje wigoru

Tak żyje i mieszka Majka Jeżowska z futrzakami. Ta kuchnia może ci się nie spodobać!

Tak żyje i mieszka Majka Jeżowska z futrzakami. Ta kuchnia może ci się nie spodobać!

Skoda Octavia 2024. Zmiany, nowości, wrażenia z jazdy, wyposażenie, ceny

Skoda Octavia 2024. Zmiany, nowości, wrażenia z jazdy, wyposażenie, ceny

Zobacz również

Lista PiS w wyborach do PE na Mazowszu. Mocnych nazwisk nie brakuje

Lista PiS w wyborach do PE na Mazowszu. Mocnych nazwisk nie brakuje

Ślub roku w gwiazdorskim wydaniu. Mamy zdjęcia!

Ślub roku w gwiazdorskim wydaniu. Mamy zdjęcia!