1/21
2/21
Restauracja "Młyn" w Bytowie
Restauracja przeszła rewolucję w 2015 roku. Można tam zjeść zupę z dzika, pieczeń z jelenia, wątróbkę z dziczyzny czy golonkę po bawarsku.
3/21
Restauracja "Beka" w Pucku
W 2013 roku Magda Gessler odmieniła restaurację "Paradis" w Pucku. Teraz restauracja nosi nazwę "Beka". W menu znaleźć można dania polecane przez restauratorkę: zupę chrzanową z dorszem, dorsz po baskijsku i gruszkę gotowaną na winie.
4/21
"Bistro Zawijane" w Pruszczu Gdańskim
W 2016 roku właścicielka restauracji "Kaskada smaku" poprosiła Magdę Gessler o pomoc w rozkręceniu i zarządzaniu restauracją, która przynosiła straty. Kuchenne rewolucje w restauracji w Pruszczu Gdańskim przyniosły lokalowi nową nazwę "Bistro zawijane". W lokalu można zamówić np. kotlet de volaille, zawijasy z polędwicy wołowej czy pierogi z cielęciną.