5 z 15
![Weź duży garnek. Wlej odrobinę oleju i rozgrzej. Najpierw...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/67/bb/64abc08377dea_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Chłopski garnek. Krok 4
Weź duży garnek. Wlej odrobinę oleju i rozgrzej. Najpierw podsmaż cebulę na złoty kolor.
6 z 15
![Następnie wrzuć kiełbasę i chwilę podsmażaj. Wrzuć ziemniaki...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/ec/68/64abc087da335_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Chłopski garnek. Krok 5
Następnie wrzuć kiełbasę i chwilę podsmażaj. Wrzuć ziemniaki i czosnek. Podsmażaj minute.
7 z 15
![Zalej całość wodę i zostaw do zagotowania. Pogotuj 10 minut...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/60/ae/64abc08b8ae61_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Chłopski garnek. Krok 6
Zalej całość wodę i zostaw do zagotowania. Pogotuj 10 minut na małym ogniu.
8 z 15
![Dodaj pokrojoną kapustę i gotuj całość do miękkości.](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/1f/99/64abc0949f044_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Chłopski garnek. Krok 7
Dodaj pokrojoną kapustę i gotuj całość do miękkości.