1/2
Do obtoczenia popękanych ciasteczek czekoladowych używa się...
fot. Getty Images/Irina Taskova/zdjęcie ilustracyjne

Popękane ciastka czekoladowe

Do obtoczenia popękanych ciasteczek czekoladowych używa się cukru pudru.

2/2
Popękane ciastka czekoladowe przed pieczeniem trzeba...
fot. Getty Images/Lilechka75/zdjęcie ilustracyjne

Popękane ciasteczka czekoladowe

Popękane ciastka czekoladowe przed pieczeniem trzeba schłodzić w lodówce przez kilka godzin, aż będą miały gęstą konsystencję.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Niedźwiedź biegał po ulicy w centrum wsi. Nagrał go monitoring

Niedźwiedź biegał po ulicy w centrum wsi. Nagrał go monitoring

Zakończył się egzamin ósmoklasisty z języka obcego - ARKUSZ CKE

Zakończył się egzamin ósmoklasisty z języka obcego - ARKUSZ CKE

Polecamy

Ślub roku w gwiazdorskim wydaniu. Mamy zdjęcia!

Ślub roku w gwiazdorskim wydaniu. Mamy zdjęcia!

Nowe logo Poznania wzbudza kontrowersje. Tak wyglądają logotypy innych polskich miast

Nowe logo Poznania wzbudza kontrowersje. Tak wyglądają logotypy innych polskich miast

Niedźwiedź biegał po ulicy w centrum wsi. Nagrał go monitoring

Niedźwiedź biegał po ulicy w centrum wsi. Nagrał go monitoring