1/2
Jajka kurze należą do najczęstszych źródeł zakażeń...
fot. cuncon/Pixabay, ilexx (małe)/123RF

Jajka kurze należą do najczęstszych źródeł zakażeń bakteriami Salmonella.

2/2
Bakterie salmonella giną w temperaturze 65 stopni Celsjusza,...
fot. 123rf.com

Bakterie salmonella giną w temperaturze 65 stopni Celsjusza, warto więc podgrzewać potrawy przed ich podaniem.

Zobacz również

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji

Najprostsza pasta jajeczna z awokado. Takie śniadanie dodaje wigoru

Najprostsza pasta jajeczna z awokado. Takie śniadanie dodaje wigoru

Polecamy

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji

Karetka na sygnale zderzyła się z autem. Są ranni

Karetka na sygnale zderzyła się z autem. Są ranni

Najprostsza pasta jajeczna z awokado. Takie śniadanie dodaje wigoru

Najprostsza pasta jajeczna z awokado. Takie śniadanie dodaje wigoru