1/5
Marcin Przybysz inspiruje się kuchnią barokową tworząc...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Marcin Przybysz inspiruje się kuchnią barokową tworząc wielkopostne menu.

2/5
Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu,...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Szef kuchni wraca do tradycji

Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu, niedoboru wielu składników i głodu, kulinarnie ograniczył bardzo wielu Polaków.

3/5
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

4/5
Na zbliżający się Wielki Post szef kuchni restauracji Epoka...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Detoks w Wielkim Poście

Na zbliżający się Wielki Post szef kuchni restauracji Epoka rekomenduje 2-tygodniowy detoks, w którym zupełnie odstawimy mięso.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.

Polecamy

Tak żyje i mieszka Majka Jeżowska z futrzakami. Ta kuchnia może ci się nie spodobać!

Tak żyje i mieszka Majka Jeżowska z futrzakami. Ta kuchnia może ci się nie spodobać!

Skoda Octavia 2024. Zmiany, nowości, wrażenia z jazdy, wyposażenie, ceny

Skoda Octavia 2024. Zmiany, nowości, wrażenia z jazdy, wyposażenie, ceny

Lista PiS w wyborach do PE na Mazowszu. Mocnych nazwisk nie brakuje

Lista PiS w wyborach do PE na Mazowszu. Mocnych nazwisk nie brakuje

Zobacz również

Tak żyje i mieszka Majka Jeżowska z futrzakami. Ta kuchnia może ci się nie spodobać!

Tak żyje i mieszka Majka Jeżowska z futrzakami. Ta kuchnia może ci się nie spodobać!

Nowa Lewica grozi zerwaniem koalicji w Krakowie. Zaskakujący powód!

Nowa Lewica grozi zerwaniem koalicji w Krakowie. Zaskakujący powód!