1/3
Karp panierowany w bułce tartej to tradycyjne danie na...
fot. Getty Images/phbcz/zdjęcie ilustracyjna

Smażony karp w panierce

Karp panierowany w bułce tartej to tradycyjne danie na bożonarodzeniowym stole.

2/3
Przepisy siostry Anastazji najczęściej odnoszą się do...
fot. Dariusz Kobucki/Studio Inigo

Siostra Anastazja Pustelnik

Przepisy siostry Anastazji najczęściej odnoszą się do tradycyjnej kuchni polskiej i domowego gotowania.

3/3
Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki...
fot. Agnieszka Piątkowska

Karp panierowany

Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki tartej nabrała złotego koloru i maślanego smaku, siostra Anastazja dodaje do patelni sklarowanego masła.

Zobacz również

Warta zrobiła krok w stronę utrzymania. Ozdobą meczu piękny gol!

Warta zrobiła krok w stronę utrzymania. Ozdobą meczu piękny gol!

Najpiękniejsze foczki na plaży. Zobacz WIDEO

Najpiękniejsze foczki na plaży. Zobacz WIDEO

Polecamy

Warta zrobiła krok w stronę utrzymania. Ozdobą meczu piękny gol!

Warta zrobiła krok w stronę utrzymania. Ozdobą meczu piękny gol!

Najpiękniejsze foczki na plaży. Zobacz WIDEO

Najpiękniejsze foczki na plaży. Zobacz WIDEO

Stal Gorzów znokautowała Falubaz Zielona Góra w końcówce lubuskich derbów

Stal Gorzów znokautowała Falubaz Zielona Góra w końcówce lubuskich derbów