1/2
Jaśniejszy cukier kokosowy jest nieco lżejszy w smaku, ten...
fot. 4kodiak/Getty Images

Jaśniejszy cukier kokosowy jest nieco lżejszy w smaku, ten ciemny jest natomiast bardziej karmelowy

2/2
To nierafinowany rodzaj cukru, zawiera więc pozostałości...
fot. egal/123RF

To nierafinowany rodzaj cukru, zawiera więc pozostałości związków soku z palmy kokosowej, z którego powstaje

Zobacz również

Burza w Łodzi. Ściana deszczu, grzmoty i...zalane ulice! ZDJĘCIA

Burza w Łodzi. Ściana deszczu, grzmoty i...zalane ulice! ZDJĘCIA

Wybuch gazu! Mężczyzna poszukiwany pod gruzami budynku

AKTUALIZACJA
Wybuch gazu! Mężczyzna poszukiwany pod gruzami budynku

Polecamy

Oberwanie chmury w Śląskiem! Zobacz ZDJĘCIA naszych czytelników

Oberwanie chmury w Śląskiem! Zobacz ZDJĘCIA naszych czytelników

Wybuch gazu! Mężczyzna poszukiwany pod gruzami budynku

AKTUALIZACJA
Wybuch gazu! Mężczyzna poszukiwany pod gruzami budynku

Dachowanie samochodu osobowego. Kierująca trafiła do szpitala

Dachowanie samochodu osobowego. Kierująca trafiła do szpitala