5/8
Z masy można wycinać różne kształty.
fot. Anna Moyseowicz

Masę krówkową należy pokroić na kawałki

Z masy można wycinać różne kształty.

6/8
Smacznego!
fot. Anna Moyseowicz

Krówki gotowe

Smacznego!

7/8
By krówki były kruche, gotuje się je dłużej.
fot. Anna Moyseowicz

Nieco inaczej przygotowuje się krówki kruche, a inaczej krówki ciągnące się

By krówki były kruche, gotuje się je dłużej.

8/8
Do krówek można dodać różne dodatkowe składniki, jak grubą...
fot. Anna Moyseowicz

Krówki są pyszną i bardzo słodką przekąską

Do krówek można dodać różne dodatkowe składniki, jak grubą sól.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Polecamy

Plejada gwiazd na walce Usyk vs. Fury [ZDJĘCIA]

Plejada gwiazd na walce Usyk vs. Fury [ZDJĘCIA]

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty

Zobacz również

Dachowanie samochodu osobowego. Kierująca trafiła do szpitala

Dachowanie samochodu osobowego. Kierująca trafiła do szpitala

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty