9 z 11
![Ciastka całuski najlepiej smakują w dniu pieczenia. Są...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/fb/7d/64dde386ac43a_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciastka całuski. Krok 7
Ciastka całuski najlepiej smakują w dniu pieczenia. Są delikatne i przyjemnie chrupiące.
10 z 11
![Jeśli nie lubisz jabłek, to możesz zastąpić je np....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/4c/1b/64dde38c76eb2_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciastka całuski. Krok 8
Jeśli nie lubisz jabłek, to możesz zastąpić je np. plasterkami brzoskwiń lub moreli.
11 z 11
![Życzę smacznego!](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/fa/8e/64dde376799a8_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciastka całuski. Krok 9
Życzę smacznego!