5/6
Upieczoną fasolkę warto posypać posiekanymi ziołami. Może to...
fot. Anna Daniluk

Pieczona fasolka

Upieczoną fasolkę warto posypać posiekanymi ziołami. Może to być mięta, kolendra lub pietruszka.

6/6
Upieczona fasolka szparagowa może być też posypana...
fot. Anna Daniluk

Fasolka szparagowa z piekarnika

Upieczona fasolka szparagowa może być też posypana uprażonymi pestkami słonecznika.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Najseksowniejsi panowie na Wyspach Brytyjskich. Jest nowy ranking

Najseksowniejsi panowie na Wyspach Brytyjskich. Jest nowy ranking

Placki rabarbarowe na podwieczorek. Ten przepis zrobią nawet kulinarni debiutanci

Placki rabarbarowe na podwieczorek. Ten przepis zrobią nawet kulinarni debiutanci

Polecamy

W Katowicach PiS zbierał podpisy pod obywatelskim projektem ustawy „Stop podwyżkom”

W Katowicach PiS zbierał podpisy pod obywatelskim projektem ustawy „Stop podwyżkom”

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji