5 z 9
![Farsz włóż do papryk i ułóż je pionowo w dużym garnku....](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/ed/4a/il20240626_853039383_large.jpg)
fot. Karolina Głogowska
Faszerowane papryki. Krok 4
Farsz włóż do papryk i ułóż je pionowo w dużym garnku. Passatę wymieszaj z wodą i oregano. Wlej do garnka. Powinna przykryć papryki mniej więcej do połowy.
6 z 9
![Przykryj garnek i gotuj papryki 10 minut. Tyle im wystarczy,...](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/ed/4a/il20240626_853039391_large.jpg)
fot. Karolina Głogowska
Faszerowane papryki. Krok 5
Przykryj garnek i gotuj papryki 10 minut. Tyle im wystarczy, aby zmiękły.
7 z 9
![Gotowe papryki przełóż na talerze i posyp natką pietruszki.](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/ed/4a/il20240626_853039421_large.jpg)
fot. Karolina Głogowska
Faszerowane papryki. Krok 6
Gotowe papryki przełóż na talerze i posyp natką pietruszki.
8 z 9
![Smacznego!](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/ed/4a/il20240626_853039445_large.jpg)
fot. Karolina Głogowska
Faszerowane papryki
Smacznego!