1/4
Grzyby nie tracą swoich cennych właściwości...
fot. Ulada/Getty Images

Grzyby nie tracą swoich cennych właściwości antyoksydacyjnych podczas obróbki termicznej, zachowując swoje działanie przeciwzapalne i wspierające ochronę przed rakiem.

2/4
Grzyby hodowlane są uznawane za równie wartościowe, co te...
fot. 123RF

Grzyby hodowlane są uznawane za równie wartościowe, co te leśne.

3/4
Na zdjęciu, od lewej: kurki, boczniaki i pieczarki
fot. Oksana Mironova/123RF

Na zdjęciu, od lewej: kurki, boczniaki i pieczarki

4/4
Grzyby to zdrowy składnik diety niezależnie od tego, czy...
fot. ifught/123RF

Grzyby to zdrowy składnik diety niezależnie od tego, czy zostały zerwane w naturalnym środowisku, czy wyhodowane.

Polecamy

Walka o pierwsze punkty w tegorocznej Lidze Narodów. Polki zmierzą się z Włoszkami

Walka o pierwsze punkty w tegorocznej Lidze Narodów. Polki zmierzą się z Włoszkami

Czarna seria w Polsce. Pożary to dzieło tragicznego przypadku czy podpaleń?

TYLKO U NAS
Czarna seria w Polsce. Pożary to dzieło tragicznego przypadku czy podpaleń?

Ostatni koncert gwiazdy polskiej muzyki? Jest data

Ostatni koncert gwiazdy polskiej muzyki? Jest data

Zobacz również

Walka o pierwsze punkty w tegorocznej Lidze Narodów. Polki zmierzą się z Włoszkami

Walka o pierwsze punkty w tegorocznej Lidze Narodów. Polki zmierzą się z Włoszkami

Tak naprawdę wyglądały znane postacie historyczne!

Tak naprawdę wyglądały znane postacie historyczne!