1/10
Komosa ryżowa, zwana złotem Inków, to pyszny dodatek do dań....
fot. Katarzyna Puczyńska

Komosa - pyszny dodatek do sałatek

Komosa ryżowa, zwana złotem Inków, to pyszny dodatek do dań. Możesz zrobić z niej rewelacyjną sałatkę. Zobacz przepis. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia.

2/10
Zacznij od ugotowania komosy ryżowej w osolonej wodzie....
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 1

Zacznij od ugotowania komosy ryżowej w osolonej wodzie. Odcedź i przełóż do miseczki.

3/10
Pomidora umyj i pokrój w kostkę. Jeśli nie lubisz skórki,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 2

Pomidora umyj i pokrój w kostkę. Jeśli nie lubisz skórki, możesz pomidora sparzyć lub obrać specjalną obieraczką do warzyw.

4/10
Ser pokrój w drobną kostkę. Polecamy zrobić sałatkę z serem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 3

Ser pokrój w drobną kostkę. Polecamy zrobić sałatkę z serem cheddar. Dobrze będzie smakować także mozzarella, feta lub gouda.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.

Polecamy

Dachowanie samochodu osobowego. Kierująca trafiła do szpitala

Dachowanie samochodu osobowego. Kierująca trafiła do szpitala

Plejada gwiazd na walce Usyk vs. Fury [ZDJĘCIA]

Plejada gwiazd na walce Usyk vs. Fury [ZDJĘCIA]

Tragiczna powódź. "Nie możemy powiedzieć, że najgorsze już przeszło"

Tragiczna powódź. "Nie możemy powiedzieć, że najgorsze już przeszło"

Zobacz również

Dachowanie samochodu osobowego. Kierująca trafiła do szpitala

Dachowanie samochodu osobowego. Kierująca trafiła do szpitala

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty