5/21
4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją...
fot. pixabay.com

Mielona papryka

4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją najpierw zaparzyć tłuszczem, który nie przekracza 60 stopni, inaczej papryka się spali, bo ma w sobie cukier.

6/21
5. Jednym z polecanych przez Magdę Gessler trików jest...
fot. Sylwia Dabrowa /Polska Press

Magda Gessler i „Kuchenne rewolucje"

5. Jednym z polecanych przez Magdę Gessler trików jest przygotowywanie kotletów mielonych z trzech rodzajów mięsa: cielęcego, wołowego i wieprzowego. Zdaniem restauratorki takie kotlety są najlepsze.

7/21
6. By mus z pstrąga był bardziej wyrazisty w smaku i...
fot. Sylwia Dabrowa /Polska Press

Magda Gessler

6. By mus z pstrąga był bardziej wyrazisty w smaku i kolorze, Magda Gessler dodaje się do niego odrobinę pomidorowego koncentratu.

8/21
7. By przygotować smaczny kalafior, należy posłodzić wodę, w...
fot. pixabay.com

Kalafior

7. By przygotować smaczny kalafior, należy posłodzić wodę, w której będzie gotowany.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

"Tarcza Wschód". Jakie są główne założenia projektu za 10 mld zł?

"Tarcza Wschód". Jakie są główne założenia projektu za 10 mld zł?

Oto urocza Klaudia Adamek. To jedna z najpiękniejszych polskich lekkoatletek ZDJĘCIA

Oto urocza Klaudia Adamek. To jedna z najpiękniejszych polskich lekkoatletek ZDJĘCIA

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny

Zobacz również

"Tarcza Wschód". Jakie są główne założenia projektu za 10 mld zł?

"Tarcza Wschód". Jakie są główne założenia projektu za 10 mld zł?

Eurowybory 2024. Kandydaci do Parlamentu Europejskiego z Kujawsko-Pomorskiego

Eurowybory 2024. Kandydaci do Parlamentu Europejskiego z Kujawsko-Pomorskiego