5 z 12

fot. fot. Dobuszynski/ Polska Press
Jeśli chodzi o burgery, to widzimy odwrót w stronę różnych alternatyw dla mięsa- mówi ekspert.
6 z 12

fot. fot. Grzegorz Dembinski/ Polska Press
Nowym trendem są restauracje nie skupione na obsłudze gości w lokalu nazywane dark kitchen, chodzi o lokale które są skupione wyłącznie na daniach w dostawie oraz czasami w daniach na wynos.
7 z 12

fot. fot. Sławomir Kowalski/ Polska Press
Nowym trendem są restauracje nie skupione na obsłudze gości w lokalu nazywane dark kitchen, chodzi o lokale które są skupione wyłącznie na daniach w dostawie oraz czasami w daniach na wynos.
8 z 12

fot. fot. Grzegorz Dembinski/ Polska Press
Nowym trendem są restauracje nie skupione na obsłudze gości w lokalu nazywane dark kitchen, chodzi o lokale które są skupione wyłącznie na daniach w dostawie oraz czasami w daniach na wynos.