1 z 7
![Gotowy hummus można posypać słodką lub ostrą papryką w...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/d7/f5/637c90cd73188_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Domowy hummus
Gotowy hummus można posypać słodką lub ostrą papryką w proszku. Kliknij galerię, aby zobaczyć składniki.
2 z 7
![Dzięki ciecierzycy hummus jest bogaty w witaminy A, C, E i z...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/06/00/627e16bb72960_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Ciecierzyca z puszki gotowana na parze
Dzięki ciecierzycy hummus jest bogaty w witaminy A, C, E i z grupy B.
3 z 7
![Pasta z sezamu to świetne źródło białka.](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/ab/1d/627e1753417c5_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Pasta sezamowa tahini
Pasta z sezamu to świetne źródło białka.
4 z 7
![Dodatek dwóch ząbków czosnku do hummusu wzmacnia jego...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/23/3f/627e17a0d28e7_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Czosnek
Dodatek dwóch ząbków czosnku do hummusu wzmacnia jego działanie bakteriobójcze.