5/10
Obierz i pokrój warzywa: marchewkę, pietruszkę i cebule....
fot. Katarzyna Puczyńska

Karkówka pieczona. Krok 3

Obierz i pokrój warzywa: marchewkę, pietruszkę i cebule. Odkrój górną część czosnku. Dodaj całość do mięsa.

6/10
Wlej do naczynia z karkówką pół szklanki wody. Piecz pod...
fot. Katarzyna Puczyńska

Karkówka pieczona. Krok 4

Wlej do naczynia z karkówką pół szklanki wody. Piecz pod przykryciem w 180 stopniach przez półtorej godziny, a następnie pół godziny bez przykrycia.

7/10
Upieczoną karkówkę zostaw na kilka minut przed krojeniem, by...
fot. Katarzyna Puczyńska

Karkówka pieczona. Krok 5

Upieczoną karkówkę zostaw na kilka minut przed krojeniem, by wchłonęła soki.

8/10
Karkówka pysznie smakuje na ciepło z sosem pieczeniowym,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Karkówka pieczona. Krok 6

Karkówka pysznie smakuje na ciepło z sosem pieczeniowym, ziemniakami i ulubioną surówką.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.

Polecamy

Joanna Scheuring-Wielgus w Koninie

Joanna Scheuring-Wielgus w Koninie

W Gdyni wręczono Nagrody im. Macieja Płażyńskiego

W Gdyni wręczono Nagrody im. Macieja Płażyńskiego

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Zobacz również

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty

Oto urocza Klaudia Adamek. To jedna z najpiękniejszych polskich lekkoatletek ZDJĘCIA

Oto urocza Klaudia Adamek. To jedna z najpiękniejszych polskich lekkoatletek ZDJĘCIA