1/6
Szybka pasta z czerwonej fasoli znakomicie smakuje...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli

Szybka pasta z czerwonej fasoli znakomicie smakuje rozsmarowana na kromce świeżego chleba.

2/6
Do takiej pasty warto wybrać fasolę czerwoną ugotowaną na...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli z puszki

Do takiej pasty warto wybrać fasolę czerwoną ugotowaną na parze i przed użyciem przepłukać ją pod bieżącą wodą.

3/6
Do domowej pasty z fasoli warto dodać świeży ząbek czosnku....
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli z czosnkiem

Do domowej pasty z fasoli warto dodać świeży ząbek czosnku. Wedle preferencji można zwiększyć ilość, aby dodać ostrości smarowidłu.

4/6
Do fasoli czerwonej i czosnku warto dodać mieloną słodką...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli z czosnkiem i mieloną papryką

Do fasoli czerwonej i czosnku warto dodać mieloną słodką paprykę i paprykę wędzoną. Aby dodać głębszego smaku, to do pasty można dodać łyżeczkę sosu sojowego.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Agencja towarzyska rozbita! Zmuszano tam do prostytucji i handlowano ludźmi

Agencja towarzyska rozbita! Zmuszano tam do prostytucji i handlowano ludźmi

Śmiertelny wypadek na autostradzie! Tworzą się potężne korki

Śmiertelny wypadek na autostradzie! Tworzą się potężne korki

Karambol z udziałem 10 aut! Ogromne utrudnienia

Karambol z udziałem 10 aut! Ogromne utrudnienia

Zobacz również

Śmiertelny wypadek na autostradzie! Tworzą się potężne korki

Śmiertelny wypadek na autostradzie! Tworzą się potężne korki

Tragedia w Małopolsce. Nie żyje czteroletnie dziecko, o życie walczy jego matka

Tragedia w Małopolsce. Nie żyje czteroletnie dziecko, o życie walczy jego matka