5/5
Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne,...
fot. India Hobson

Malloreddus

Malloreddus to makaron pochodzący z Sardynii. To drobne, lekko twarde wałeczki, które różnią się w smaku od makaronów jajecznych. Mistrz Zielonka proponuje w książce recepturę na makaron malloreddus z ragoût z kiełbasą, ndują i koprem włoskim. Nduja to pikantna włoska kiełbasa o miękkiej konsystencji. Z powodzeniem tworzy wyrazisty w smaku sos.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny

Karetka na sygnale zderzyła się z autem. Są ranni

Karetka na sygnale zderzyła się z autem. Są ranni

Polecamy

Najseksowniejsi panowie na Wyspach Brytyjskich. Jest nowy ranking

Najseksowniejsi panowie na Wyspach Brytyjskich. Jest nowy ranking

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji

Karetka na sygnale zderzyła się z autem. Są ranni

Karetka na sygnale zderzyła się z autem. Są ranni