5/9
Restauracja Farina w Białymstoku
W Białymstoku restauracja Farina proponuje w menu A pizzę gourmet na cieście certyfikowanym przez AVPN z mleczną burratą.
6/9
Basilia Ristorante w Szczecinie
W ramach menu festiwalowego jako danie główne w menu A można zjeść ziemniaka hasselback podanego z burakiem ćwikłowym, żelem figowym na prosecco z bazyliowym halloumi z chilli i wędzoną śmietaną.
7/9
Browar Stu Mostów we Wrocławiu
W ramach deseru w Browarze Stu Mostów we Wrocławiu w obu wersjach festiwalowego menu podawane jest ciacho na patyku z musem kokosowym, babką limonkową, truskawkami, białą czekoladą, bezą i lodami truskawkowymi.
8/9
Neobab 2.0 we Wrocławiu
W menu A jako danie główne przewidziano grillowaną cukinię z hummusem, prażonymi grzybami, dukkah, mieszanką ziół i doprawioną oliwą z chili.