1/3
Aromatyczne precle z sezamem to wypiek, który można zjeść...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwa Buchmann

Precle z sezamem

Aromatyczne precle z sezamem to wypiek, który można zjeść podczas wycieczki do Jerozolimy.

2/3
Przepis na precle z sezamem pochodzi z książki „Jerozolima...
fot. materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Książka „Jerozolima do zjedzenia” Bartka Kieżuna

Przepis na precle z sezamem pochodzi z książki „Jerozolima do zjedzenia” Bartka Kieżuna. Premiera zaplanowana jest na 25 października przez Wydawnictwo Buchmann.

3/3
Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w jednakowych proporcjach. W swoich książkach podróżniczo-kulinarnych zabierał czytelników do Włoch, Aten, Stambułu, Hiszpanii i Portugalii.

Zobacz również

Nocny wypadek na A4! Do szpitala zabrano 4 osoby

AKTUALIZACJA
Nocny wypadek na A4! Do szpitala zabrano 4 osoby

Lista KO na Mazowszu do Parlamentu Europejskiego. Kto walczy o głosy?

Lista KO na Mazowszu do Parlamentu Europejskiego. Kto walczy o głosy?

Polecamy

Morawiecki przed komisją śledczą. Rozpoczęło się przesłuchanie byłego premiera

AKTUALIZACJA
Morawiecki przed komisją śledczą. Rozpoczęło się przesłuchanie byłego premiera

Nocny wypadek na A4! Do szpitala zabrano 4 osoby

AKTUALIZACJA
Nocny wypadek na A4! Do szpitala zabrano 4 osoby

TOP 15. Najtańsze auta spalinowe na polskim rynku

TOP 15. Najtańsze auta spalinowe na polskim rynku