5/14
Przełóż masło na folię spożywczą. Zwiń ciasno, formując...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety de volaille. Krok 3

Przełóż masło na folię spożywczą. Zwiń ciasno, formując roladkę. Tak przygotowane ziołowe masełko schowaj do zamrażarki na około godzinę.

6/14
Filety z kurczaka oczyść i delikatnie rozbij tłuczkiem....
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety de volaille. Krok 4

Filety z kurczaka oczyść i delikatnie rozbij tłuczkiem. Staraj się nie porwać mięsa, ale je jedynie wyrównać.

7/14
Na każdy filet kurczaka połóż sporą porcję masła. Zwiń w...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety de volaille. Krok 5

Na każdy filet kurczaka połóż sporą porcję masła. Zwiń w ciasną roladkę, Brzegi mięsa zwiń do środka.

8/14
Każdą roladkę kurczaka owiń ciasno folią spożywczą. Schowaj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety de volaille. Krok 6

Każdą roladkę kurczaka owiń ciasno folią spożywczą. Schowaj mięso na godzinę do lodówki — dzięki temu dobrze się sklei i zachowa kształt.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Joanna Scheuring-Wielgus w Koninie

Joanna Scheuring-Wielgus w Koninie

W Gdyni wręczono Nagrody im. Macieja Płażyńskiego

W Gdyni wręczono Nagrody im. Macieja Płażyńskiego

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Zobacz również

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty

Oto urocza Klaudia Adamek. To jedna z najpiękniejszych polskich lekkoatletek ZDJĘCIA

Oto urocza Klaudia Adamek. To jedna z najpiękniejszych polskich lekkoatletek ZDJĘCIA