5/17
Boczek wędzony charakteryzuje się intensywnym aromatem.
fot. Anna Moyseowicz

Boczek pokrój w kostkę

Boczek wędzony charakteryzuje się intensywnym aromatem.

6/17
Następnie pokrój ją w piórka.
fot. Anna Moyseowicz

Cebulę obierz

Następnie pokrój ją w piórka.

7/17
Warzywa pokrój w paski.
fot. Anna Moyseowicz

Papryki umyj

Warzywa pokrój w paski.

8/17
Pokrój je w plasterki.
fot. Anna Moyseowicz

Pieczarki umyj i obierz

Pokrój je w plasterki.

Pozostało jeszcze 9 zdjęć.

Polecamy

Plejada gwiazd na walce Usyk vs. Fury [ZDJĘCIA]

Plejada gwiazd na walce Usyk vs. Fury [ZDJĘCIA]

W Gdyni wręczono Nagrody im. Macieja Płażyńskiego

W Gdyni wręczono Nagrody im. Macieja Płażyńskiego

"Tarcza Wschód". Jakie są główne założenia projektu za 10 mld zł?

"Tarcza Wschód". Jakie są główne założenia projektu za 10 mld zł?

Zobacz również

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Usyk – Fury. Walka godna pojedynku stulecia. Znamy absolutnego mistrza świata [WIDEO]

Tragiczna powódź. "Nie możemy powiedzieć, że najgorsze już przeszło"

Tragiczna powódź. "Nie możemy powiedzieć, że najgorsze już przeszło"