1 z 9
Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest...
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku

Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest zmielonymi nasionami kolendry, mielonym imbirem i octem jabłkowym. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania surówki.

2 z 9
Marchewkę poszatkuj na cienkie plasterki.
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku. Etap 1

Marchewkę poszatkuj na cienkie plasterki.

3 z 9
Cebulę poszatkuj na półplasterki.
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku. Etap 2

Cebulę poszatkuj na półplasterki.

4 z 9
Wymieszaj składniki marynaty poza olejem.
fot. Anna Daniluk

Marchewka po koreańsku. Etap 4

Wymieszaj składniki marynaty poza olejem.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Wakacje z dzieckiem? Te tanie gadżety mogą uratować cię w niejednej sytuacji

Wakacje z dzieckiem? Te tanie gadżety mogą uratować cię w niejednej sytuacji

Najwyższe stanowiska obsadzone. O co w UE walczy Polska?

TYLKO U NAS
Najwyższe stanowiska obsadzone. O co w UE walczy Polska?

Igrzyska Olimpijskie startują niebawem. Zobacz niezbędnik kibica przed turniejem!

Igrzyska Olimpijskie startują niebawem. Zobacz niezbędnik kibica przed turniejem!

Zobacz również

Gdańsk. Żuraw portowy spadł z nabrzeża do wody

Gdańsk. Żuraw portowy spadł z nabrzeża do wody

Ustawa o prawie autorskim. Artyści zadowoleni, ale...

AKTUALIZACJA
Ustawa o prawie autorskim. Artyści zadowoleni, ale...