1/7
Andrea Camastra to doceniany w branży kulinarnej szef...
fot. materiały prasowe restauracja Nuta

Andrea Camastra

Andrea Camastra to doceniany w branży kulinarnej szef kuchni. W restauracji Nuta korzysta z jakościowych polskich produktów i interpretuje na nowo tradycyjne potrawy kuchni polskiej.

2/7
Szef Camastra zachęca do jedzenia polskich ryb. W swoim...
fot. materiały prasowe restauracji Nuta

Brioche z bałtycką trocią wędrowną

Szef Camastra zachęca do jedzenia polskich ryb. W swoim autorskim menu uwzględnił bułeczkę typu brioche podaną z bałtycką trocią wędrowną.

3/7
Andrea Camastra sięga po wieprzowinę wpisaną na listę...
fot. materiały prasowe restauracji Nuta

Pieróg z boczkiem z wieprzowiny złotnickiej

Andrea Camastra sięga po wieprzowinę wpisaną na listę produktów tradycyjnych. Przyrządza z niej boczek, który podaje z pierogiem.

4/7
Bieszczadzka wołowina używana jest do przyrządzenia...
fot. materiały prasowe restauracji Nuta

Bieszczadzka wołowina

Bieszczadzka wołowina używana jest do przyrządzenia interpretacji włoskiego dania vitello tonnato.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Real znowu to zrobił. Remontada Królewskich na wagę finału Ligi Mistrzów

Real znowu to zrobił. Remontada Królewskich na wagę finału Ligi Mistrzów

Superbet Rapid & Blitz oficjalnie otwarty! Największe szachowe gwiazdy w stolicy

Superbet Rapid & Blitz oficjalnie otwarty! Największe szachowe gwiazdy w stolicy

Gwiazdy sportu na nowojorskim wybiegu. Poznasz wszystkich? - ZDJĘCIA Oceńcie sami

Gwiazdy sportu na nowojorskim wybiegu. Poznasz wszystkich? - ZDJĘCIA Oceńcie sami

Zobacz również

Izraelska piosenkarka wygwizdana na Eurowizji. Nie chodziło o muzykę – ZDJĘCIA

Izraelska piosenkarka wygwizdana na Eurowizji. Nie chodziło o muzykę – ZDJĘCIA

Real znowu to zrobił. Remontada Królewskich na wagę finału Ligi Mistrzów

Real znowu to zrobił. Remontada Królewskich na wagę finału Ligi Mistrzów