1/13
Paluchy z ciasta francuskiego
To najlepsza i najprostsza przekąska na imprezę. Zobacz, jak przygotować chrupiące i aromatyczne paluchy z ciasta francuskiego. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2/13
Paluchy z ciasta francuskiego. Przepis
Przepis na paluchy z ciasta francuskiego jest bardzo prosty do wykonania. Zrobisz je w ok. 5 minut i upieczesz w 12 minut. Są łatwe, szybkie i bardzo smaczne. Polecam!
3/13
Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 1
Przygotowanie paluchów zacznij od nastawienia piekarnika na 200 stopni w opcji góra-dół. Ciasto francuskie wyjmij z opakowania i rozłóż.
4/13
Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 2
Czosnek przeciśnij przez praskę. Jeśli chcesz by twoje paluchy były mniej czosnkowe, to możesz pominąć świeży czosnek i dać tylko czosnek niedźwiedzi.