5/6
Na koniec na grahamce należy ułożyć plastry łagodnego sera...
fot. Anna Daniluk

Ser na grzankach

Na koniec na grahamce należy ułożyć plastry łagodnego sera żółtego i posypać je natką pietruszki. Grzanki jaśniepańskie należy zapiekać przez kilka minut, aż wybrany ser się rozpuści.

6/6
Gotowe grzanki jaśniepańskie można podawać z sosem...
fot. Anna Daniluk

Grzanki jaśniepańskie z piekarnika

Gotowe grzanki jaśniepańskie można podawać z sosem chrzanowym lub domowym ketchupem.

Zobacz również

Tragiczna powódź. "Nie możemy powiedzieć, że najgorsze już przeszło"

Tragiczna powódź. "Nie możemy powiedzieć, że najgorsze już przeszło"

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Polecamy

Joanna Scheuring-Wielgus w Koninie

Joanna Scheuring-Wielgus w Koninie

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty

Gwiazdy przybywają do Cannes. Są i polskie akcenty

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA

Tak kiedyś wyglądała Beata Kozidrak. Zobacz, jak zmieniała się wokalistka ZDJĘCIA