9 z 9
Nie każda oliwa z oliwek nadaje się do smażenia. Mowa o tej...
fot. Cunaplus_M.Faba/Getty Images

Nie każda oliwa z oliwek nadaje się do smażenia. Mowa o tej niefiltrowanej, która zawiera w sobie cząstki miąższu oliwek i ma przez to niską temperaturę dymienia. Jest za to idealna na zimno.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Ważna zapowiedź premiera. Chodzi o granicę polsko-białoruską

Ważna zapowiedź premiera. Chodzi o granicę polsko-białoruską

Tragiczny finał policyjnego pościgu. Nie żyją kierowca i pasażer auta

AKTUALIZACJA
Tragiczny finał policyjnego pościgu. Nie żyją kierowca i pasażer auta

Polecamy

Polscy kibice Napoli pamiętają o Piotrze Zielińskim. Piękne pożegnanie Polaka GALERIA

Polscy kibice Napoli pamiętają o Piotrze Zielińskim. Piękne pożegnanie Polaka GALERIA

Gala Ekstraklasy w Warszawie. Gwiazdy na czerwonym dywanie [GALERIA]

Gala Ekstraklasy w Warszawie. Gwiazdy na czerwonym dywanie [GALERIA]

Ważna zapowiedź premiera. Chodzi o granicę polsko-białoruską

Ważna zapowiedź premiera. Chodzi o granicę polsko-białoruską