
Miejsce 6: Albertina Restaurant & Wine, ul. Dominikańska 3
Albertina Restaurant & Wine to miejsce, w którym skosztujemy polskiej klasyki kulinarnej - dziczyzny, dzikiego ptactwa, serów i ryb w połączeniu ze śródziemnomorskimi trendami kulinarnymi. Całość uzupełni starannie dobrane wino.

Miejsce 5: Amarylis Restauracja, ul. Dietla 60
Amarylis jest wielokrotnie nagradzaną restauracją, która niezmiennie zachwyca pomysłowością kucharzy. W menu znajdziemy między innymi polędwicę z jelenia, górkę cielęcą, udko z kaczki, czy policzki wieprzowe. Możemy skosztować też produktów regionalnych z Małopolski.

Miejsce 4: Szara Gęś, Rynek Główny 17
Menu w restauracji Szara Gęś składa się z wyjątkowych, regionalnych składników. W ofercie znajdziemy między innymi dania z gęsi, kaczki, a także mięso baranie i wołowe. Nie zabraknie luksusowych zup i deserów

Miejsce 3: Cyrano de Bergerac, ul. Sławkowska 26
W restauracji Cyrano de Bergerac nie zabraknie ekskluzywnych dań mięsnych takich jak Comber z Królika, czy polędwiczki z dzika. Skosztujemy też ryb i owoców morza. Karta jest bogata w eleganckie desery i luksusowe alkohole.