Bistro Bursztynowa w Warszawie
Restauracja Bursztynowa w Warszawie w menu B na danie główne proponuje bursztynowe pyzy ziemniaczane wypełnione wolnogotowanym polikiem wołowym w sosie demi-glace, podane z musem z pieczonego kalafiora i orzechami włoskimi.
Bistro Bursztynowa w Warszawie
W restauracji Bursztynowa w menu A na danie główne proponowany jest filet z halibuta podany w towarzystwie pyz ziemniaczanych z twarogiem ziołowym, dziki brokuł i rubinowy sos serowy.
Restauracja Niemożliwe w Szczecinie
Restauracja Niemożliwe w Szczecinie pod wodzą szefa kuchni Adama Mierzwy przygotowała zaskakujące w smaku i przepysznie aromatyczne festiwalowe menu na podstawie jadalnych kasztanów, trufli i pysznego boczniaka królewskiego przygotowanego na wzór przegrzebek.
Restauracja Food&Ball w Katowicach
Znany piłkarz Arkadiusz Milik w restauracji Food&Ball w Katowicach w ramach festiwalu będzie podawał w ramach dania głównego aromatyczną polędwiczkę wieprzową z dyniowym quiche.