5/14
Produkcja wyrobów tekstylnych - 3623,00 zł brutto...
fot. Krzysztof Piotrkowski

Przeciętne wynagrodzenia w polskim przetwórstwie przemysłowym

Produkcja wyrobów tekstylnych - 3623,00 zł brutto
Produkcja odzieży - 2807,25 zł brutto
Produkcja skór i wyrobów skórzanych - 3102,65 zł brutto

6/14
Produkcja maszyn i urządzeń - 5236,52 zł brutto...
fot. Janusz Wójtowicz

Przeciętne wynagrodzenia w polskim przetwórstwie przemysłowym

Produkcja maszyn i urządzeń - 5236,52 zł brutto
Produkcja pojazdów samochodowych, przyczep i naczep - 5607,22 zł brutto
Produkcja pozostałego sprzętu transportowego - 5865,92 zł brutto

7/14
Produkcja wyrobów z gumy i tworzyw sztucznych - 4686,64 zł...
fot. Piotr Krzyżanowski

Przeciętne wynagrodzenia w polskim przetwórstwie przemysłowym

Produkcja wyrobów z gumy i tworzyw sztucznych - 4686,64 zł brutto
Produkcja wyrobów z pozostałych mineralnych surowców niemetalicznych - 4931,44 zł brutto

8/14
Produkcja komputerów, wyrobów elektronicznych i optycznych -...
fot. Szymon Starnawski

Przeciętne wynagrodzenia w polskim przetwórstwie przemysłowym

Produkcja komputerów, wyrobów elektronicznych i optycznych - 5439,48 zł brutto
Produkcja urządzeń elektrycznych - 5273,84 zł brutto

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.

Polecamy

W Katowicach PiS zbierał podpisy pod obywatelskim projektem ustawy „Stop podwyżkom”

W Katowicach PiS zbierał podpisy pod obywatelskim projektem ustawy „Stop podwyżkom”

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji

Zobacz również

Najseksowniejsi panowie na Wyspach Brytyjskich. Jest nowy ranking

Najseksowniejsi panowie na Wyspach Brytyjskich. Jest nowy ranking

Placki rabarbarowe na podwieczorek. Ten przepis zrobią nawet kulinarni debiutanci

Placki rabarbarowe na podwieczorek. Ten przepis zrobią nawet kulinarni debiutanci