1/15
Placki warzywne z fetą. Krok 1
Pyszne placuszki warzywne z fetą to pomysł na lekki, wiosenny obiad. Zobacz, jak łatwo możesz je przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2/15
Placki warzywne z fetą. Przepis
Placki warzywne z fetą są chrupiące, wyraziste w smaku i proste do przygotowania. Możesz podać je np. z sosem koperkowym lub czosnkowym.
3/15
Placki warzywne z fetą. Krok 1
Przygotowanie placuszków zacznij od umycia wszystkich warzyw. Ziemniaki obierz, zetrzyj na tarce na dużych oczkach i przełóż na grube sito, by odsączyć nadmiar wody.
4/15
Placki warzywne z fetą. Krok 2
Cukinie i marchewkę umyj, obierz i również zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Przełóż je do osobnego sitka, by także odsączyć nadmiar wody. Pora drobno posiekaj.