5 z 9
Wszystkie składniki na farsz mieszamy, doprawiamy solą i...
fot. Sławomir Kowalski archiwum Polska Press

Wszystkie składniki na farsz mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Gęś umieszczamy w brytfannie

6 z 9
Jak wskazuje Magda Gessler, gęś faszerowaną pieczemy w...
fot. Echodnia.pl

Jak wskazuje Magda Gessler, gęś faszerowaną pieczemy w piekarniku w temperaturze 200 stopni C przez pierwsze 15 minut. Następnie w temperaturze 160 stopni przez około cztery godziny

7 z 9
Nieprzypadkowo gęsina stała się kulinarnym symbolem...
fot. Katarzyna Domagała Szymonek

Nieprzypadkowo gęsina stała się kulinarnym symbolem Kujawsko-Pomorskiego. Ten region słynie z najlepszych, pod względem smaku i właściwości odżywczych, gatunków gęsi w Polsce

8 z 9
Gęsina jest źródłem białka, za sprawą witaminy B5 -...
fot. Janusz Wójtowicz Polska Press

Gęsina jest źródłem białka, za sprawą witaminy B5 - pielęgnuje naszą cerę i włosy, wzmacnia odporność organizmu, reguluje trawienie, uzupełnia minerały

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Strzelanina na parkingu. Policjant ranny po próbie zatrzymania złodzieja WIDEO

AKTUALIZACJA
Strzelanina na parkingu. Policjant ranny po próbie zatrzymania złodzieja WIDEO

Najpiękniejsze i najbardziej niebezpieczne plaże świata. Turyści ich unikają

Najpiękniejsze i najbardziej niebezpieczne plaże świata. Turyści ich unikają

Okrutna zbrodnia: oblał żonę i podpalił! Ruszył proces

Okrutna zbrodnia: oblał żonę i podpalił! Ruszył proces

Zobacz również

Fatalne wieści dla Igi Świątek. Była liderka rankingu WTA zanotuje bolesny spadek

Fatalne wieści dla Igi Świątek. Była liderka rankingu WTA zanotuje bolesny spadek

Runęła ściana kamienicy. Strażacy przeszukują gruzowisko

AKTUALIZACJA
Runęła ściana kamienicy. Strażacy przeszukują gruzowisko