1/15
Belgijskie gofry z Liège są drożdżowe, słodkie i karmelowe....
fot. Katarzyna Puczyńska

Belgijskie gofry z Liège są drożdżowe, słodkie i karmelowe. Swój smak zawdzięczają szczególnemu dodatkowi. Zobacz, jak je wykonać. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2/15
Belgijskie gofry smakują wyśmienicie dzięki dodatkowi cukru...
fot. Katarzyna Puczyńska

Belgijskie gofry smakują wyśmienicie dzięki dodatkowi cukru perlistego. Można go kupić w dużych sklepach spożywczych. Gofry są pyszne zarówno jeszcze ciepłe zaraz po zrobieniu, jak i na zimno.

3/15
Zacznij od przygotowania rozczynu z drożdży: w małej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Zacznij od przygotowania rozczynu z drożdży: w małej miseczce rozmieszaj drożdże z łyżeczką cukru, 2 łyżkami mlekai 1 łyżką mąki, wymieszaj i odstaw na 15 min.

4/15
Rozpuść masło i podgrzej mleko.
fot. Katarzyna Puczyńska

Rozpuść masło i podgrzej mleko.

Pozostało jeszcze 11 zdjęć.

Polecamy

Wisła Kraków zdobyła Puchar Polski! Drużyna z 1 ligi w europejskich pucharach

Wisła Kraków zdobyła Puchar Polski! Drużyna z 1 ligi w europejskich pucharach

Znane osoby na finale Pucharu Polski. Zobacz zdjęcia z loży

Znane osoby na finale Pucharu Polski. Zobacz zdjęcia z loży

Kibice Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski. Fantastyczna atmosfera [ZDJĘCIA]

Kibice Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski. Fantastyczna atmosfera [ZDJĘCIA]

Zobacz również

Radość Wisły, smutek Pogoni. Dekoracja po finale Pucharu Polski

Radość Wisły, smutek Pogoni. Dekoracja po finale Pucharu Polski

Kibice Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski. Fantastyczna atmosfera [ZDJĘCIA]

Kibice Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski. Fantastyczna atmosfera [ZDJĘCIA]