5 z 9

fot. pexels
Rosół Magdy Gessler
Magda Gessler ma swój sposób na rosół. Jest coś, czego nigdy nie robi - nie kupuje gotowych zestawów włoszczyzny.
Restauratorka uważa, że aby zrobić świetną zupę, konieczna jest duża ilość pora i selera, których w zestawach zazwyczaj jest o wiele za mało.
Najlepiej jest kupić każde warzywo osobno, a najlepiej... w dużych ilościach!
6 z 9

fot. pixabay
Kotlety mielone Magdy Gessler
Co zrobić, aby kotlety mielone były soczyste i jeszcze smaczniejsze? Magda Gessler radzi użyć 3 rodzajów mięsa!
Restauratorka używa mięsa wołowego, cielęcego i wieprzowego.
7 z 9

fot. pixabay
Kalafior Magdy Gessler
Czy można sprawić, żeby zwykły gotowany kalafior stał się nietuzinkowy? Magda Gessler udowadnia, że tak!
Wystarczy zastosować jeden prosty trik. Do gotowania warzywa wystarczy dodać łyżkę cukru.
8 z 9
