Masz to w lodówce? Nie jedz! GIS wycofał wiele niebezpiecznych produktów - kliknij i zobacz je na kolejnych slajdach >>>
Łosoś wędzony na zimno sałatkowy, 200 g
W wyniku urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej wykryto obecność bakterii Listeria monocytogenes.
Szczegóły dotyczące produktu:
Produkt: Odyssee Łosoś wędzony na zimno sałatkowy, 200 g
Producent: Almar Sp. z o.o., ul. Hutnicza 22, 81-061 Gdynia, weterynaryjny numer identyfikacyjny PL 22051801 WE
Wyprodukowano dla: SCA PR Sp. z o.o., 62-080 Tarnowo Podgórne, ul. Św. Mikołaja 5, Swadzim
Należy spożyć do: 04.10.2020
Numer partii: 0909/1
Czytaj więcej TUTAJ
Mięso z indyka na kotlety "Morliny"
W wyniku działań urzędowych Państwowej Inspekcji Sanitarnej wykryto Salmonella.
Szczegóły dotyczące produktów:
Nazwa produktu: Mięso z indyka na kotlety. „Morliny” Surowy wyrób mięsny świeży, 500 g
Numer partii: 2261003002
Termin przydatności do spożycia: 29.09.2020
Producent: Animex Kutno Sp. z o.o. Oddział K 2 w Kutnie, ul. Południowa 4, 99-300 Kutno
Czytaj więcej: TUTAJ
Filet śledziowy a’la matias
Inspekcja Weterynaryjna poinformowała o wykryciu bakterii Listeria monocytogenes.
Szczegóły dotyczące produktów:
Produkt – Filet śledziowy a’la matias
Producent: Zakład Przetwórstwa Rybnego PANIX Sp. z o.o., Śląskowo 49a, 63-930 Jutrosin, weterynaryjny numer identyfikacyjny 30221801.
Numer partii: 012320/165
Termin przydatności do spożycia: 27.09.2020 Wielkość opakowania: 1 kg oraz 0,4 kg
Termin przydatności do spożycia: 28.09.2020 Wielkość opakowania: 0,5 kg, 2,5 kg oraz 4 kg
Termin przydatności do spożycia: 01.10.2020 Wielkość opakowania: 0,4 kg, 0,5 kg oraz 2,5 kg
Czytaj więcej TUTAJ