1 z 6
![Michał Korkosz znany w Internecie jako Rozkoszny został...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/26/94/66701faa9a02f_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann/Mati Grzelak
Michał Korkosz
Michał Korkosz znany w Internecie jako Rozkoszny został wyróżniony nagrodą dla autora najlepszej książki kucharskiej w Stanach Zjednoczonych.
2 z 6
![Nagrodę magazynu Foreword otrzymało amerykańskie wydanie...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/6b/5b/6670207dca6e6_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe wydawnictwo Buchmann
„Nowe Rozkoszne” Michała Korkosza
Nagrodę magazynu Foreword otrzymało amerykańskie wydanie książki „Nowe Rozkoszne” („Polish’d”).
3 z 6
![W nagrodzonej książce możesz zobaczyć przepis na chrupiące...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/98/67/66702135eaaa3_o_large.jpg)
fot. Materiały prasowe wydawnictwo Buchmann
Chrupiące kopytka z grzybami
W nagrodzonej książce możesz zobaczyć przepis na chrupiące kopytka z białą fasolą, brukselką i spolszczonym zaatarem z suszonego majeranku, sezamu, oregano i gorczycy wymieszanej z solą morską.
4 z 6
![Wśród deserów najpopularniejszym przepisem była szarlotka na...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/fe/01/667021dc8ecd6_o_large.jpg)
fot. materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann
Szarlotka na palonym maśle
Wśród deserów najpopularniejszym przepisem była szarlotka na palonym maśle. Autor podczas promocji książki zamknął jej zapach w wyjątkowych perfumach.