17 z 21

fot. Areszt Śledczy w Słupsku
Zupa pieczarkowa z ziemniakami, burger rybny, surówka z marchewki i białej kapusty i kawa zbożowa. To zestaw obiadowy na piątek słupskiego aresztu.
18 z 21

fot. Centrum Szkolenia Marynarki Wojennej
Zupa grochowa zagościła na talerzach marynarzy z Ustki w piątek. Obok podano smażonego dorsza, fasolkę szparagową, kapustę i kompot z czarnej porzeczki.
19 z 21

fot. Szpital Słupsk
W piątek w ramach diety podstawowej szpitalna kuchnia ugotowała krupnik z ziemniakami, ziemniaki gotowane, kotlet jajeczny smażony, sos koperkowy i marchewkę oprószaną z groszkiem. Woda niegazowana 0,5l.
20 z 21

fot. Szpital Słupsk
Obiad z piątku w ramach diety cukrzycowej to krupnik, ziemniaki gotowane, pulpet rybny gotowany, surówka i woda.