
Sebastian Miechowicz, 21 lat - Witkowo
Z wykształcenia technik żywienia, ale dotychczas nie miał okazji pracować w prawdziwej kuchni. Uważa, że jego mocnymi stronami w sztuce kulinarnej są wyczucie smaku i umiejętność dobierania składników. Nie lubi osób nadgorliwych i natarczywych. Wierzy, że dzięki programowi uda mu się wyrwać z małej miejscowości i zrobić kulinarną karierę. Otwarcie mówi, że wygra trzecią edycję "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia".

Sebastian "Szromu" Schrom, 29 lat - Oświęcim
W gastronomii pracuje od ośmiu lat, a od sześciu jest szefem kuchni. Z wykształcenia jest technikiem żywienia i gospodarstwa domowego. Autor bloga kulinarnego i zwycięzca ogólnopolskiego konkursu "Smak Pstrąga 2012" w Pieninach. Najlepiej czuje się w daniach kuchni polskiej, węgierskiej i rosyjskiej. Nie toleruje braku kultury, ignorancji i spóźniania się. Jest opanowany i lubi pracować w ciszy. Najstarszy uczestnik trzeciej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia".

Wszyscy uczestnicy III edycji programu "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia"