
Dominik Gralewicz, 19 lat - Ustka
Pracując w kuchni czuje się jak ryba w wodzie. Pomaga też swojemu ojcu rybakowi podczas połowów. Uwielbia dania kuchni polskiej i azjatyckiej. Były pracownik restauracji, której właścicielką jest finalistka drugiej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" Paulina Kantak. Lubi rywalizację i jest pracowity. Nie akceptuje osób, które czują się lepsze od innych i okazują to na każdym kroku. Udział w programie był jego marzeniem.

Justin Kirschner, 18 lat - Poznań
Najmłodszy uczestnik trzeciej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia". Pracował m.in. jako pomoc kuchenna i kelner. Podczas gotowania przykłada ogromną wagę do detali. Za wszelką cenę stara się udowodnić pozostałym uczestnikom, że mimo młodego wieku jest dobrym kucharzem. Uważa się za osobę niezwykle pracowitą, empatyczną, zaradną i bardzo uczuciową. Gotowaniem interesuje się od kilku lat. Lubi tańczyć, śpiewać i trenować tajski boks. Nie lubi obgadywania.

Marcin Herman, 28 lat - Poznań
Z wykształcenia jest kucharzem. W gastronomii pracuje od 12 lat. Uwielbia kuchnie polską, azjatycką i włoską. Niezwykle opanowany, pracowity i pewny siebie. Mimo to potrafi przyjąć krytykę. Nie znosi dwulicowych ludzi. Jego idolami są m.in. szef Wojciech Modest Amaro oraz Gordon Ramsay. Od lat uprawia kulturystykę. Kocha tatuaże i jest wielkim fanem piłki nożnej. Najważniejszą osobą w jego życiu jest żona, którą kocha ponad wszystko.

Roland Knittel, 22 lata - Opole
Gotuje od 13. roku życia. Wszystko dzięki mamie, która z zawodu jest kucharką. Marzy o tym, aby pracować w restauracji we Francji, Włoszech lub w Hiszpanii. Uważa się za osobę spokojną, ale bywa porywczy. W programie niejednokrotnie pokazał, że łatwo można wyprowadzić go z równowagi. Nie radzi sobie ze stresem, ale jest zaradny. Kiedy nie gotuje, rysuje komiksy. Kuchnia śródziemnomorska jest jego ulubioną.