
Sandra Rutkowska, 22 lata - Świętochłowice
Prawdziwa „dziołcha” ze Śląska. Doświadczenie w gotowaniu zdobywała podczas prac sezonowych w barze na Mazurach. Pracuje dorywczo i uczy się wieczorowo. Prywatnie wielka fanka Realu Madryt i Cristiano Ronaldo, za którego - jak sama mówi - oddałaby życie. Bywa bardzo porywcza i wybuchowa. Nie należy do osób cierpliwych. Jest bardzo honorowa. Nie lubi, gdy ktoś na nią krzyczy. W przeszłości trenowała MMA i piłkę nożną.

Katarzyna Domańska, 20 lat - Katowice
Na co dzień pracuje w sklepie odzieżowym, ale gotowanie jest jej największą pasją. Ukończyła kurs kulinarny w akademii Kurta Schellera. Uwielbia włoską kuchnię. Jest niezwykle opanowana i pracowita. Nie lubi ludzi leniwych i dwulicowych. Wierzy, że dzięki udziałowi w programie będzie miała szansę związać swoje życie zawodowe z branżą gastronomiczną. Jej marzeniem jest praca z szefem Wojciechem Modestem Amaro.

Klaudia Chamarczuk, 23 lata - Złotów
Prowadzi rodzinną restaurację, w której gotuje. Gotowania uczyła się od babci. Typ buntowniczki. Ma silną osobowość. Jest bardzo pracowita i zaradna. Nie lubi kłamstwa i obgadywania. Najważniejszą osobą w jej życiu jest 4,5-letni synek, którego wychowuje sama.

Daniel Hucik, 25 lat - Gdańsk
Miłość do gotowania zaszczepiła w nim mama, od której już od najmłodszych lat uczył się sztuki kulinarnej. Uwielbia kuchnię staropolską. Wielki fan Janis Joplin. Interesuje się także kolejnictwem oraz tarotem. Stres działa na niego mobilizująco. Ma świetne podejście do dzieci. Nie lubi rutyny oraz ludzi, którzy się wywyższają. Jak sam twierdzi, w pracy w kuchni jest powolny.