1 z 9
Przewijaj galerię w dół

fot. https://pixabay.com
Kakao jest wyrobem otrzymanym przez sproszkowanie oczyszczonych, odtłuszczonych i prażonych ziaren kakaowych mówi Joanna Żelazna, główna technolog Fabryki Czekolady "BAŁTYK" w Gdańsku.
2 z 9

fot. ZPC Bałtyk/ mat. promocyjny
Czekolada ma wysoką wartość energetyczną. 100 gramów czekolady to około 500–700 kalorii.
3 z 9

fot. https://pixabay.com
Kakao jest wyrobem otrzymanym przez sproszkowanie oczyszczonych, odtłuszczonych i prażonych ziaren kakaowych mówi Joanna Żelazna, główna technolog Fabryki Czekolady "BAŁTYK" w Gdańsku.
4 z 9

fot. https://pixabay.com
Kakao jest wyrobem otrzymanym przez sproszkowanie oczyszczonych, odtłuszczonych i prażonych ziaren kakaowych mówi Joanna Żelazna, główna technolog Fabryki Czekolady "BAŁTYK" w Gdańsku.