1/5
Aby  być pewnym jakości i świeżości produktów, Paweł...
fot. Anastazja Bezduszna

Aby być pewnym jakości i świeżości produktów, Paweł Jabłoński, szef kuchni, sam codziennie robi zakupy

2/5
"Wszystko pod kontrolą" to hasło Pawła Jabłońskiego, szefa...
fot. Anastazja Bezduszna

"Wszystko pod kontrolą" to hasło Pawła Jabłońskiego, szefa kuchni restauracji Italia. Podglądaliśmy, jak wygląda jego dzień pracy.

3/5
"Wszystko pod kontrolą" to hasło Pawła Jabłońskiego, szefa...
fot. Anastazja Bezduszna

"Wszystko pod kontrolą" to hasło Pawła Jabłońskiego, szefa kuchni restauracji Italia. Podglądaliśmy, jak wygląda jego dzień pracy

4/5
W kuchni, na ścianie wisi specjalna deska korkowa, na której...
fot. Anastazja Bezduszna

W kuchni, na ścianie wisi specjalna deska korkowa, na której w ciągu dnia, dopisują kończące się lub brakujące produkty.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.

Polecamy

Tak (nie)jeździ się po turbinowym rondzie! Ten film z Dolnego Śląska podbija sieć!

Tak (nie)jeździ się po turbinowym rondzie! Ten film z Dolnego Śląska podbija sieć!

Majka Jeżowska: Śpiewałam jak dziewica orleanska

TYLKO U NAS
Majka Jeżowska: Śpiewałam jak dziewica orleanska

Ekspresowa „oszukana” pizza z cukinii. Nie ma drożdży, ale jest pyszna

Ekspresowa „oszukana” pizza z cukinii. Nie ma drożdży, ale jest pyszna

Zobacz również

Tak (nie)jeździ się po turbinowym rondzie! Ten film z Dolnego Śląska podbija sieć!

Tak (nie)jeździ się po turbinowym rondzie! Ten film z Dolnego Śląska podbija sieć!

W Sopocie na majówkę niemal pełne obłożenie hoteli!

W Sopocie na majówkę niemal pełne obłożenie hoteli!