
Dynia Resto Bar
Adres: Krupnicza 20
Przykładowe menu:
-Krem z dyni podany z imbirem i kolendrą.
-Risotto gruszkowe z kaczką sous vide podane z rukolą.
-"Dyniowy" Czarny las podany z czekoladą, lodami wiśniowymi oraz owocami leśnymi.

Ed Red
Adres: Sławkowska 3
Przykładowe menu:
-Tatar wołowy na tostach z serem
-Zapiekanka z kaczki z ziołami
-Parzony sernik z białą czekoladą, malinowym sosem i orzechowo kawową kruszonką

EDO FUSION ASIAN CUISINE
Adres: Miodowa 8
Przykładowe menu:
-TOSA-MI
Carpaccio z polędwicy wołowej z grzybami enokitake i majonezowym sosem tosa-zu, posypane świeżą rukolą, podane z dodatkiem grzanek pszennych. / 120g
-KAMO TERIYAKI
Pieczona pierś z kaczki z sosem teriyaki serwowana z roladą z pieczonej kapusty pekińskiej nadziewanej trawą cytrynową, czosnkiem i imbirem. Serwowane z zapieczonym puree ziemniaczanym z dodatkiem imbiru. 200g/270g
Francuski deser w azjatyckiej odsłonie o smaku prażonego sezamu. 100g

Emalia Zabłocie Bistro & Cafe
Adres: Romanowicza 5/9A
Przykładowe menu:
-Bulion z owocami morza
-Polędwiczka wieprzowa , puree z marchewki , boczniak z patelni, Demi glace
-Brownie z czarnym sezamem , solony karmel z sosem sojowym , gruszka w herbacie earl gray