1 z 13
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Jajka faszerowane łososiem
Jajka faszerowane łososiem to idealne danie na śniadanie wielkanocne. Zobacz, jak je przygotować krok po kroku. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Jajka faszerowane łososiem. Krok 1
Farsz do jajek przygotujesz w 5 min. Potrzebujesz ugotowanych na twardo jajek, łososia, szczypiorku, majonezu i odrobiny pieprzu do smaku.
3 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Jajka faszerowane łososiem. Krok 2
Ugotowane na twardo jajka obierz ze skorupki. Przekrój je na połówki.
4 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Jajka faszerowane łososiem. Krok 3
Następnie za pomocą małej łyżeczki wybierz żółtka jajek i przełóż je do osobnej miseczki. Możesz je też delikatnie posiekać.