1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Kiełbasa surowa wymaga sparzenia przed podaniem np. na...
fot. pixabay.com/planet_fox

Kiełbasa surowa wymaga sparzenia przed podaniem np. na talerzu z żurkiem.

2 z 5
Skład wędlin mówi o jakości produktu, a jakim mamy do...
fot. pixabay.com/ReinhardThrainer

Skład wędlin mówi o jakości produktu, a jakim mamy do czynienia.

3 z 5
Wodę po parzeniu białej kiełbasy wykorzystuje się do...
fot. Janusz Wójtowicz / Polska Press Grupa

Wodę po parzeniu białej kiełbasy wykorzystuje się do przygotowania zup, np. żurku, grochówki albo sosów.

4 z 5
Białą kiełbasę jemy z chrzanem albo jako dodatek do żurku...
fot. pixabay.com/planet_fox

Białą kiełbasę jemy z chrzanem albo jako dodatek do żurku wielkanocnego.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Pechowe rozstanie z Ekstraklasą. Stal bez wygranej mimo pięknych goli

Pechowe rozstanie z Ekstraklasą. Stal bez wygranej mimo pięknych goli

Koszmarny wypadek. Matka i dziecko potrąceni przez ciężarówkę

Koszmarny wypadek. Matka i dziecko potrąceni przez ciężarówkę

Grasz w karty Pokemon? Wygraj atrakcyjne nagrody na ogólnopolskim turnieju

Grasz w karty Pokemon? Wygraj atrakcyjne nagrody na ogólnopolskim turnieju

Zobacz również

Pechowe rozstanie z Ekstraklasą. Stal bez wygranej mimo pięknych goli

Pechowe rozstanie z Ekstraklasą. Stal bez wygranej mimo pięknych goli

Zakończył się Impact'25 pod patronatem Strefy Biznesu

GORĄCY TEMAT
Zakończył się Impact'25 pod patronatem Strefy Biznesu