1/6
Kaja Przygońska i Francesco Micaletti to twórcy manufaktury...
fot. materiały prasowe Bianca Mozzarella

Kaja Przygońska i Francesco Micaletti to twórcy manufaktury serowej Bianca Mozzarella. Kliknij w galerię, aby zobaczyć ich wyjątkowe produkty.

2/6
Należy ją spożyć w czasie 1-2 dni od produkcji.
fot. materiały prasowe Bianca Mozzarella

Kaja Przygońska wytwarza świeżą mozzarellę

Należy ją spożyć w czasie 1-2 dni od produkcji.

3/6
Według twórców stracciatelle można zjeść samą, ale idealnie...
fot. materiały prasowe Bianca Mozzarella

Stracciatella Trufla to serce burraty

Według twórców stracciatelle można zjeść samą, ale idealnie pasuje do innych dań, jak pizza, bruschetta, sałatka czy dania makaronowe.

4/6
Produkt znakomicie smakuje na włoskiej pizzy.
fot. materiały prasowe Bianca Mozzarella

Stracciatella Double to kawałki mozzarelli zatopione w tłustej śmietance

Produkt znakomicie smakuje na włoskiej pizzy.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.

Polecamy

Wszystkie oprawy z finału Pogoń - Wisła. Która najlepsza?

Wszystkie oprawy z finału Pogoń - Wisła. Która najlepsza?

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

Radość Wisły, smutek Pogoni. Dekoracja po finale Pucharu Polski

Radość Wisły, smutek Pogoni. Dekoracja po finale Pucharu Polski

Zobacz również

Wisła Kraków zdobyła Puchar Polski! Drużyna z 1 ligi w europejskich pucharach

Wisła Kraków zdobyła Puchar Polski! Drużyna z 1 ligi w europejskich pucharach

Kibice Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski. Fantastyczna atmosfera [ZDJĘCIA]

Kibice Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski. Fantastyczna atmosfera [ZDJĘCIA]